Een groter publiek, nu en in de toekomst.

Wij, als Smush, bieden een livestream service aan. Zowel zakelijk als particulier. Wij verzorgen een rechtstreekse uitzending van jouw evenement. Bereik meer mensen dan voor de coronacrisis door middel van een livestream. Je kunt ons inhuren om een rechtstreekse video uitzending op te zetten zodat je al je publiek kunt bereiken.

Interactie

Kom tijdens en na het live event in contact met de doelgroep en laat de doelgroep met elkaar communiceren: een interactieve chat!

Kostenbesparing

Bij een traditioneel event waren er kosten voor bijvoorbeeld de locatie, catering en personeelskosten. Dit zijn kosten die via een livestream bespaard worden.

Bereik

Een livestream maakt het bereik vele malen groter dan alleen de mensen die op het event aanwezig waren.

Je bereik laten groeien in de corona crisis?
Dat kan!

Wat is een livestream?

Een livestream is eigenlijk een live of rechtstreekse uitzending van de gebeurtenis. “live” betekent dat kijkers via internet direct kunnen meekijken met het event en interactie met elkaar kunnen hebben. Met een livestream worden diverse camera’s met elkaar verbonden en via internet naar jouw gewenste platform gestreamd. Dit kan via YouTube, openbaar, maar ook voor alleen jouw genodigde mensen. Facebook, Vimeo en Twitch behoren ook tot de mogelijkheden als platform, ook op je eigen website is dit mogelijk. Het is ook mogelijk om jouw online uitzending op een speciaal gemaakte website te tonen.

Je kan denken aan een presentatie, persconferentie, vergadering, promotie van een product, voorstelling of zelfs een pubquiz.

Contact

Een aantal bedrijven waarvoor wij de livestreams verzorgen.

Maak van jouw event een live event

Veel mensen zijn in deze tijd huiverig om een evenement te bezoeken. Zorg voor een groter bereik door jouw event te laten streamen. Zodat de kijkers live kunnen meekijken of zelf achteraf het evenement kunnen zien.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij staan klaar voor jou

Elk evenement is anders. Daarom geven wij advies op maat. Eerst horen wij jouw verhaal aan om tot het beste resultaat te komen. Niet elke locatie heeft (een goede) internet verbinding. In dit soort gevallen nemen wij onze eigen internet verbinding mee. De kosten voor het produceren van een livestream kunnen daarom verschillen.

Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn met jonge ondernemers, hebben wij persoonlijk contact en zijn wij erg flexibel.

Oneindige mogelijkheden

Door een breed team zijn wij flexibel inzetbaar met meerdere camera's.

Offerte op maat

Wij zorgen dat je zo snel mogelijk duidelijk hebt wat de mogelijkheden zijn.